PUBLICITAT

Atzeneta

Montellà obté al Coll del Vidre la primera victòria en absolut

De la Casa s’imposa en turismes al Sueve i és segon en ‘scratch’

Per EL PERIÒDIC

Edgar Montellà, en plena cursa a la prova castellonenca.
Edgar Montellà, en plena cursa a la prova castellonenca. | Fotoesport
La temporada d’Edagar Montellà segueix en línia ascendent. A la Pujada al Coll del Vidre, puntuable pel Campionat de la Comunitat Valenciana de Muntanya, va aconseguir la seva primera victòria en categoria absoluta.
 
La prova d’Atzeneta (Castelló) constava de tres ascensions en un recorregut de 5,1 quilòmetres amb un desnivell de 300 metres i un pendent mitjà del 5,9%. A la primera cursa va marcar un crono de 2.43,339 minuts, que li va acabar donant la victòria a la classificació absoluta, a més també a la categoria CM y Fórmules. «Ha estat una excel·lent experiència. M’havia marcat com a objectiu el temps que va aconseguir el guanyador de la primera edició que era el rècord de la prova, sense obsessionar-me amb els rivals d’aquest any. Al final tot ha sortit perfecte, hem rebaixat el rècord de la pujada en gairebé tres segons i alhora hem aconseguit el nostre primer triomf absolut», afirmava un satisfet Montellà, que de cara al futur més proper «ens agradaria continuar competint per seguir aprenent i millorant el ritme de competició. Però els desplaçaments són molt llargs i no tenim temps material per fer-los. Tornarem a sortir a Andorra i a continuació les proves que resten del Campionat de Catalunya. Aquest és el nostre calendari ara mateix».
 
D’altra banda, Gerard de la Casa va participar a la Pujada al Sueve, on va imposar-se en categoria de turismes i va ser segon en absolut. Va quedar-se a 3,019 segons del guanyador, Ismael García.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT