PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mor un motorista andorrà en ser envestit per un conductor drogat

La víctima tenia 21 anys i els fets van ocórrer a Castelló

Per EL PERIÒDIC

La motocicleta de la víctima després de ser envestida pel conductor drogat.
La motocicleta de la víctima després de ser envestida pel conductor drogat. | EL PERIÒDICO MEDITERRÁNEO
Un jove motorista andorrà de 21 anys va morir dilluns a la carretera nacional N-340, a Castelló, en ser envestit per un conductor, que –segons va constatar la Guàrdia Civil– anava drogat en el moment dels fets. L’accident va tenir lloc cap a les tres de la tarda, a l’alçada de Santa Magdalena de Pulpis. 
 
Segons van informar les autoritats espanyoles, el vehicle causant del xoc circulava en sentit contrari, segurament després de fer un avançament imprudent, quan es va topar frontalment amb el motorista, que malauradament no va poder esquivar el cop. 
 
Durant el dia d’ahir es va fer l’autòpsia del cos i, tant bon punt el jutge o permeti, es realitzarà l’extradició del cos. La missa de comiat està prevista per demà a les quatre de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella.
 
Consum d’estupefaents / L’autor dels fets va ser sotmès a les proves de determinació alcohòlica i de drogues tòxiques, estupefaents i psicotròpics, i després de fer els pertinents anàlisis, el personal d’Atestats de la Guàrdia Civil va determinar que estava sota els efectes de la cocaïna. 
 
En aquell moment, les autoritats van procedir a la detenció del conductor i el van acusar d’un suposat delicte d’homicidi per imprudència greu en accident de circulació, amb el resultat d’una persona morta, així com per un suposat delicte contra la seguretat via l’anar conduint sota la influència de les drogues. 
 
Segons la Guàrdia Civil, el jutge va prendre ahir declaració a l’acusat i va decretar el seu ingrés a presó de forma immediata a l’espera d’iniciar els processos judicials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT