PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

López deixa la presidència de Capesa i manté la direcció

El comitè parroquial d’Escaldes celebra la decisió

Per EL PERIÒDIC

El director general de Capesa, Eduard López.
El director general de Capesa, Eduard López. | EL PERIÒDIC
El director general de la Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (Capesa), Eduard López, va anunciar ahir que en poc temps deixarà la presidència de la societat. De manera que a partir d’ara, se centrarà únicament en les tasques de direcció. 
 
López va fer pública aquesta notícia duran una visita dels membres del comitè parroquial dels liberals d’Escaldes, entre ells el president, Alfons Clavera, el secretari, Higini Martínez, i Yolanda Torcuato, acompanyats del president de Ld’A, Jordi Gallardo, als nous dipòsits i l’estació de tractament de l’aigua (ETAP). Des del comitè parroquial d’Escaldes es va celebrar que López «renunciï al càrrec de president, ja que des dels liberals creiem que els dos càrrecs són incompatibles». 
 
D’altra banda, durant la visita López va destacar que al llarg de les obres dels nous dipòsits es van trobar amb una «surgència d’aigua no prevista que pot arribar a significar fins al 25% del consum de la parròquia». A més, amb «uns nivells de terbolesa molt baixos». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT