PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS demana informació sobre la reforma de la sanitat

El grup requereix la còpia del projecte del nou reglament de l’hospital

Per EL PERIÒDIC

La consellera general Rosa Gili.
La consellera general Rosa Gili. | MARICEL BLANCH
La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació a Sindicatura mitjançant la qual demana tres documents vinculats a la reforma sanitària que, segons ha lamentat, «està tardant massa a arribar». La parlamentària subratlla que la voluntat de la formació és fer un seguiment acurat de les actuacions del Govern i altres organismes vinculats en aquesta matèria.
 
La consellera ha requerit «la còpia del projecte del nou reglament de l’hospital (o bé el reglament aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part de Govern», «la còpia del nou model de contracte del SAAS amb els metges liberals» i, finalment, «la còpia del projecte del contacte entre la CASS i el Col·legi de Metges (o bé el contracte aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part de Govern)». 
 
La parlamentària socialdemòcrata considera que «per les declaracions del director general del SAAS, tant el reglament com el contracte entre la CASS i el Col·legi de Metges estan acabats, tot i que no oficialment tancats», per això, «volem saber com està el treball fet fins ara». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT