PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Primera Divisió passa a dir-se Lliga Multisegur Assegurances

Jiménez creu que el campionat domèstic està «cada dia més a prop de ser professional

Per Iván Moure

Talarn (Multisegur Assegurances), i Manolo Jiménez (FAF), ahir.
Talarn (Multisegur Assegurances), i Manolo Jiménez (FAF), ahir. | El Periòdic
És el tercer any consecutiu que la Primera Divisió de la Lliga Nacional canvia de patrocinador. Lliga Grup Becier, Lliga Grup sant Eloi i per a la temporada 2017-2018 toca Lliga Multisegur Assegurances. És un contracte per a una campanya, però les dues part van mostrar bona predisposició perquè l’acord duri més.
 
La companyia tenia clara que invertir en el futbol és una aposta guanyadora. Fa uns anys va promoure la publicació del llibre Andorra i passió per l’esport: «Recollia més de trenta entitats i vam veure que el futbol no només és la que més federats tenia, sinó que té més del doble que la segona», va manifestar el representant de Multisegur Assegurances, Jaume Talarn.
 
El directiu de la Federació Andorrana de Futbol Manolo Jiménez va agrair la confiança «en l’esport i en la joventut» i va preveure una gran batalla en la competició domèstica: «Donem passes petites, però anem avançant. Cada vegada estem més a prop de la professionalitat. Hi ha clubs que s’han reforçat molt bé i crec que serà una lliga molt disputada». Diumenge, la primera jornada.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT