PUBLICITAT

Cuina pirinenca al més pur estil Borda Pairal 1630

8è Andorra a Cullerades

Parlar de la Borda Pairal és parlar d’un clàssic a Andorra. El restaurant, que va renèixer el 2015 després d’un incendi combina d’una manera la tradició i la modernitat amb espai treballat i una decoració elaborada on els petits detalls són els que marquen la diferència. 

A la carta hi trobem gran selecció de plats tradicionals. Com a entrants trobem més de 20 suggeriments però entre totes elles destaquem l’amanida de cabra, el foie gras mi-cuit o la torradeta d’escalivada amb anxoves. Tot això com a preludi del que sense cap mena de de dubte és un dels plats estrella: la graellada de carn. Podrem tasta-hi tot tipus de carn: Botifarra, xurrasco, bavette, costelletes de xai... tot al seu punt, deliciós, i amb aroma de romaní. 

Pero sense cap mena de dubte, per nosaltres, el plat estrella no és la patata emmascarada, patata i botifarra negra amb cruixent de pernil ibèric. 100% recomanable. 

La Borda Pairal a més de ser un lloc referent pels amants de la gastronomia ho és també pels amants del vi. Amb més de 200 referències, podem trobar tota classe de vins ideals per regar els nostres àpats. I pels amants de la cervesa recomanen la provar la seva San Miguel Selecta, una cervesa ideal per combinar-ho amb tots els seus plats. 

La nostra recomanació:

Malgrat que tot és deliciós i ve molt de gust, no dubteu en demanar algun dels plats menys habituals, com la butifarra esparracada o la Bavette. 

Ideal per… és un restaurant polivalent, ideal per dinars amb amics, parella o família però també per a celebrar-hi esdeveniments. 

Punts forts i punts febles:

El punt fort és sens dubte la qualitat dels seus productes. El punt feble és més una recomanació, podrien incliure a la carta de peixos un truita de riu. Segur que ho presentarien d’una manera original i molt sabrosa.





Carrer Doctor Vilanova 7 
AD500 Andorra la Vella 
Tel. 869 999 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT