PUBLICITAT

Andorra la Vella

Disputa al comú per la forma com s’ha anomenat director d’esports Cabanes

Abans d'assumir el càrrec, tindrà dos altres llocs de feina

Per Núria Segura Insa

Marsol i Pons en una sessió de Comú
Marsol i Pons en una sessió de Comú
La fórmula que s’ha utilitzat per designar Alain Cabanes com a director d’Esports del Comú d’Andorra la Vella va ser el principal motiu de disputa ahir a la sessió de consell de comú. El cònsol menor, Marc Pons, va relatar que Cabanes primer assumirà un càrrec tècnic, després passarà a ser cap d’àrea i, a continuació, serà director. 
 
L’oposició, però, va lamentar que s’utilitzi aquesta via quan el càrrec de director és de confiança i es pot anomenar directament. Tant Dolors Carmona, del Partit Socialdemòcrata (PS), com Víctor Pintos, de  Cd’i + Liberals, van exposar que no entenen aquesta decisió i que es creï un càrrec específic per Cabanes, com el de cap d’àrea, que després quedarà desert. «El nostre posicionament és el desacord en el procediment», va destacar Carmona.
 
«Entenem que és un muntatge fet amb certa premeditació. Si es vol incorporar un director, un càrrec de confiança no cal fer aquest canvi d’organigrama de tècnic», va apuntar Pintos. A més, va valorar que es tracta d’una «qüestió d’amiguisme» i de «compensació de favors». 

La cònsol major, Conxita Marsol, va negar totes aquestes acusacions. A més, va explicar que s’ha optat per aquesta via perquè s’ha fet a través d’una comissió de serveis perquè Cabanes és funcionari al Govern.

Pons està al càrrec  de la conselleria d’Esport i de Cultura. Amb la designació de Cabanes, ara es podrà enfocar més amb la de cultura, després que dimitís la directora de l’àrea, Patty Bafino, a inicis d’agost. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT