PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, caut en el primer desplaçament de la temporada

Visita a la UE Rapitenca, conjunt sempre complicat quan juga com a local

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ludo, en una jugada en el partit davant l’Igualada.
Ludo, en una jugada en el partit davant l’Igualada. | J.J.B.
La bona imatge que va mostrar en l’inici de lliga, i el resultat, a la Borda Mateu, el vol repetir aquesta tarda l’FC Andorra en el primer matx que té a domicili, al camp de la UE Rapitenca.
 
«Vam debutar amb una victòria que ens dona molta moral per afrontar aquesta jornada», assegura l’entrenador tricolor, Marc Castellsagué. L’equip tarragoní va perdre a casa en l’inici de lliga amb el Lleida B, sent «un resultat molt enganyós» perquè «va tenir la possessió de la pilota i el protagonisme del joc». El darrer cap de setmana empatava al camp de l’Atlètic Alpicat. La Rapitenca «és un històric de la categoria, que durant molts anys ha estat a Tercera Divisió» i és un «equip consolidat», que «ha d’estar de mitja taula cap a dalt i a casa si no és el millor equip, és dels millors de la categoria». El tècnic recorda que «l’any passat només va perdre dos partits».
 
Vèncer en el debut davant el CF Igualada va donar confiança. «El que buscàvem era tenir aquesta primera victòria, que ens havia de donar molta seguretat per afrontar el que resta de lliga. Començar amb bon peu sempre és important», assegura Castellsagué, que espera «un partit molt igualat on els petits detalls podran marcar les diferències». Per tal de vèncer «haurem d’estar concentrats al 100% els 90 minuts perquè serà un rival molt complicat». Àlex Villagrassa segueix sent baixa per temes de salut i és dubte Joan Cervós, que va patir un esquinç de grau u a l’entrenament de dimecres amb la selecció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT