Montsó

El MoraBanc perd el primer enfrontament

Un parcial dels canaris de 17-0 a la sortida del darrer quart decideix un matx fins llavors igualat

Per EL PERIÒDIC

Tir lliure del Tenerife en el partit d'ahir a Montsó.
Tir lliure del Tenerife en el partit d'ahir a Montsó. | BCA
Al quart partit de pretemporada el BC MoraBanc Andorra pateix la primera derrota. Després de tres quarts igualats, l’Iberostar Tenerife va ser molt superior a l’últim per acabar imposant-se clarament per 75 a 60.

El matx va tenir similituds amb altres de pretemporada. I és que les imprecisions es van repetir a les dues bandes. Jelinek, amb un triple, inaugurava el marcador. El txec, i Diagné, eren els encarregats de portar el pes anotador en els primers compassos de l’enfrontament. Karnowski, arribat aquesta mateixa setmana, sortia per primer cop a la pista i d’aquesta manera debutava amb els andorrans. El primer quart finalitzava 10-11. Els canaris van aconseguir capgirar el marcador després de molts minuts anant per sota, però Jelinek continuava en ratxa i aconseguia dos triples consecutius. El marcador es mantenia igualat i al descans s’arribava d’aquesta manera, amb l’electrònic mostrant un empat a 29.

El Tenerife iniciava fort el període amb un parcial de 6-0, però el MoraBanc va saber mantenir la serenor i arribar a capgirar el resultat. Cap dels dos conjunts podia distanciar-se i així s’arribava als darrers 10 minuts un altre cop empatats, aquest cop a 50. S’esperava que aquesta igualtat es mantingués fins al final, però un espectacular parcial de 17-0 pels canaris va decidir del tot el matx. Karnowski va ser l’encarregat de trencar la mala ratxa andorrana. Però ja era tard per provar de remuntar. Karnowski i Jelinek van ser els màxims anotadors de l’enfrontament amb 14 punts. Demà el MoraBanc torna a jugar, ho fa a Fonteta contra el València Basket.