PUBLICITAT

Andorra la Vella

López-Ferrés tornen a guanyar el Ral·li d’Andorra Històric

L’equip domina la prova des del començament, que compta amb la participació de 94 vehicles

Per EL PERIÒDIC

Els guanyadors, amb el Volkswagen Scirocco, en un dels trams de la prova.
Els guanyadors, amb el Volkswagen Scirocco, en un dels trams de la prova. | JAS
La 46a edició del Ra·li d’Andorra Històric va tenir com a guanyadors la mateixa parella de l’any passat. José Manuel López-Ramón Ferrés, amb un Volkswagen Scirocco, va repetir victòria, sent els més regulars des de l’inici de la prova.
 
Finalment van ser 94 els participants, del centenar d’equips que hi havia inscrits, els que van prendre part a aquest esdeveniment organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra. Els competidors van haver de suportar condicions de tot tipus al llarg de la cursa, amb asfalt sec i mullat, havent de competir sota una intesa pluja en alguns moments i fins i tot trobant-se neu. López-Ferrés van vèncer amb un total de 603,6 punts. La segona plaça del podi va ser per a Xavi Valverde-Roger Grandía (Opel Kadett) amb 657,4 i la tercera per a Josep Maria Àlvarez-Rubén Fontrodona (Renault 5 GT Turbo) amb 663,5.
 
En categoria amateur, amb instruments de mesura originals del vehicle, el triomf va ser per a Laurent Carola-Camile Riere (Peugeot 205 GTI), seguits per Albert Parrilla-Josep Maria Colomina (BMW 2002) i Josep Carrancà-Ignasi Viñas (Volkswagen Golf GTI). En Legend 1 els campions van ser Eduard Poveda-Sergi Giralt (Volkswagen Golf GTI), en Legend 2 Gerard Espunyes-Dídac Cardenyes (Porsche 944 Turbo), en Original 1 José Manuel López-Ramón Ferrés (Volkswagen Scirocco) i en Original 2 Josep Maria Àlvarez-Rubén Fontrodona (Renault 5 GT Turbo). Al Memorial Joan Montes, per a membres d’una mateixa família, els vencedors van ser Francesc Segú-Joaquim Segú (VW Golf GTI), i per Escuderies, als tres millors, guanyava el BMW Club Andorra amb Parrilla-Colomina, Carrancà-Carrancà i Carrancà-Viñas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT