El Vallbanc arrenca el curs fent mitja dotzena de gols

El Lusitans i l’Inter Escaldes també guanyen a la primera jornada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Acció del partit entre el Vallbanc i el Penya Encarnada, ahir.
Acció del partit entre el Vallbanc i el Penya Encarnada, ahir. | Emilio Prenas
La Lliga Multisegur Assegurances va iniciar-se amb l’actual campió, el Vallbanc FC Santa Coloma, aconseguint la golejada de la jornada. L’FC Lusitans i l’Inter Club Escaldes també van aconseguir la victòria en el primer partit.

Els colomencs van obtenir el resultat més clar d’aquesta primera jornada. Es van imposar al Penya Encarnada d’Andorra per 0-6, tot i que la sentència no arribava fins al tram final del partit. Lima marcava al minut 33 i amb aquesta mínima diferència s’anava als vestidors. A la represa el Vallbanc va ser molt superior i va anar sumant gols. Només iniciar-se el segon període Torres feia el segon. Als últims 10 minuts arribaven quatre dianes més. Juli Sànchez aconseguia el tercer al 80 i al 84 qui veia porteria era Parra. Ja en el temps de descompte Gabi Riera i Lima també marcaven.

En el duel entre dos conjunts que la temporada passada van estar als play-off al títol, entre la UE Santa Coloma i l’FC Lusitans, el triomf va ser pels segons (0-1), que van vèncer amb el gol de Gomes al 64. Els groc-i-negres no estan tenint un bon inici de campanya, ja que a aquesta derrota se li suma la que van patir a la Supercopa. El Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià i la UE Engordany van iniciar el campionat amb un empat (0-0). Els dos conjunts van gaudir d’ocasions al llarg de l’enfrontament, però cap dels dos va ser capaç d’aprofitar-ne cap. Paredes, de l’Engordany, era expulsat als darrers instants del matx al veure la segona targeta groga. L’Inter Club d’Escaldes va vèncer en el seu retorn a la Primera Divisió. Va imposar-se a l’FC Encamp per 1-3. Tots els gols arribaven a la segona part. Aguilar obria el marcador al 47 i Joel feia el segon al 52. Renato materialitzava el tercer al 68 i Yael, a un quart d’hora pel final, es marcava en pròpia porteria.