El MoraBanc torna a superar al campió de la Lliga Endesa

El conjunt andorrà s’adjudica el Trofeu Ciutat de València en un partit que domina

Per EL PERIÒDIC

Jankovic prova de taponar en el partit d’ahir a València.
Jankovic prova de taponar en el partit d’ahir a València. | València Basket
Aquesta pretemporada el BC MoraBanc Andorra i el València Basket s’han trobat en dues ocasions. I en cadascuna d’elles la victòria ha estat pels de Joan Peñarroya. Ahir es van imposar al Trofeu Ciutat de València per 66-72.

Els andorrans van aigualir la festa als taronja, que es presentaven davant la seva afició i penjaven del sostre del pavelló el panell que es acredita com a campions de la passada Lliga Endesa. El MoraBanc va saber sobreposar-se d’un parcial local de 7-0, per contrarrestar-lo per manar per 7-13 i ja no perdre mai la condició d’estar per sobre en el marcador. Acabava el quart 13-22. A la represa les diferències es van anar ampliant i s’arribava al descans manant de 16 punts (31-47). El joc era intens. El València no volia causar mala imatge davant la seva afició i va intensificar-se en defensa i atac, per anar retallant distàncies. La reacció va continuar al darrer període per arribar a posar-se a només cinc punts, però no van estar encertats en el tir, per acabar perdent. Peñarroya acabava el matx amb una sensació «satisfactòria quan el treball que hem fet. Hem mostrat una feina defensiva importat i hem provocat que no juguessin còmodes».