PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes es jugarà el títol a l’última prova del CER

Al Ral·li Princesa d’Astúries abandona per un problema mecànic

Per EL PERIÒDIC

Vinyes, durant la cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya.
Vinyes, durant la cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya. | Fotoesport
Dies atapeïts de curses els que va tenir Joan Vinyes en diferents disciplines. Afrontava quasi simultàniament el Ral·li Princesa d’Astúries i la prova del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) que es disputava al circuit de Barcelona-Catalunya. Amb la quarta plaça assolida en aquesta segona cita va recuperar el lideratge de la categoria D1, i es jugarà el títol a l’última prova del calendari.
 
A la carrera, de dues hores més una volta, va tenir un problema amb els pneumàtics, que es desgastaven en l’excés i de manera irregular. Però amb el canvi de rodes previst i Jaume Font prenent el relleu van poder solucionar la situació. «Tot s’ha reconduït molt bé i al final la quarta posició ens deixa obertes totes les portes per aconseguir el títol. Els càlculs que he fet de manera ràpida em diuen que estarem a l’inici quatre vehicles separats per quatre punts, o sigui que la més mínima distracció serà molt difícil de reparar. Estic convençut que serà un meeting molt divertit i en el qual les calculadores trauran fum», exposa Vinyes. El campionat es decideix al Circuit de Navarra el 14 i 15 d’octubre.
 
Abans de la prova de Montmeló va disputar el Ral·li Princesa d’Astúries, puntuable pel Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt. A la segona etapa va haver d’abandonar a causa d’un problema mecànic al seu Suzuki Swift R+. Havia de plegar quan ocupava la sisena plaça de la general absoluta i era segon a la categoria N5. «No havia transcorregut el primer quilòmetre de la tercera especial de la jornada quan el Swift es va parar. Tots els intents d’engegar-lo van resultar infructuosos. Sens dubte, va ser una llàstima i crec que encara haguéssim pogut recuperar alguna posició en les diverses classificacions», indicava decebut el pilot andorrà. A la pròxima prova del campionat tornarà a Astúries. Serà al Ral·li Vila de Llanes, que es desenvoluparà del 29 de setembre a l’1 d’octubre.
PUBLICITAT
PUBLICITAT