PUBLICITAT

Nova York

El cap de Govern visitarà Lisboa per reforçar la relació amb Portugal

El primer ministre lusità referma el suport a celebrar la Cimera Iberoamericana del 2020 al Principat

Per El Periòdic

Martí i Costa, durant la reunió que van mantenir ahir a la seu de les Nacions Unides.
Martí i Costa, durant la reunió que van mantenir ahir a la seu de les Nacions Unides. | SFG
Toni Martí va utilitzar la seu de les Nacions Unides per reunir-se també amb el primer ministre de Portugal, António Costa, arran de la qual el cap de Govern s’ha compromès a fer una visita oficial a Lisboa els propers mesos per reforçar els vincles econòmics i socials, pocs mesos després de l’entrada en vigor del conveni de doble imposició entre ambdós països. Precisament, la reunió anirà precedida –poques setmanes abans– de la missió econòmica de l’empresariat andorrà a la capital portuguesa.
 
Tots dos van coincidir a valorar molt positivament la visita a Andorra del president portuguès, Marcelo Rebelo de Sousa durant la Diada de Meritxell. Martí considera que cal seguir omplint de contingut la relació privilegiada entre els dos països, crucial també en el marc de les negociacions d’Andorra amb la Unió Europea per assolir un acord d’associació.
 
Així mateix, també es va parlar de la candidatura andorrana a acollir la Cimera Iberoamericana el 2020, sobre la qual Portugal ha refermat el seu suport.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT