PUBLICITAT

Ordino

Augmenta la inscripció forana a la Compressport Casamanya Duatló

La quota d’atletes espanyols i francesos puja un 30% respecte altres anys

Per EL PERIÒDIC

Un dels participants de la passada edició arribant al cim del Casamanya.
Un dels participants de la passada edició arribant al cim del Casamanya. | Casamanya Duatló
La Compressport Casamanya Duatló arriba dissabte a la seva 13a edició. La prova, organitzada pel Club Triatló Serradells, compta amb 70 inscrits, amb un augment significatiu d’esportistes forans.
 
La pujada de participants de l’exterior del país és d’un 30% respecte a altres anys. Aquest són de França i Espanya, la majoria de Catalunya, Comunitat Valenciana i Madrid. «El fet d’haver utilitzat per a les inscripcions la plataforma Runedia ens ha donat més visibilitat», va assenyalar Andreu Isal, responsable tècnic de l’esdeveniment. Entre els confirmats es troba el català Agustí Roc, que es presenta com un dels principals favorits a la victòria. En aquests tipus de proves bona part de les inscripcions es realitzen a darrera hora per assegurar-se que la meteorologia acompanyarà, pel que la xifra pot augmentar significativament. Avui és el darrer dia per apuntar-se a la cursa.
 
El recorregut consta d’un primer tram de bicicleta de carretera de 10 quilòmetres i un desnivell positiu de 700 metres, que va des de la plaça Major d’Ordino fins el Coll d’Ordino. Allí comença el tram de cursa de muntanya fins al cim del Casamanya, de 4 km i 760 m. Els infants també tindran la seva competició de duatló, en un circuit urbà que començarà al migdia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT