PUBLICITAT

L'excel·lència del Fourteen en petits grans tasts

Nº 9 de l'Andorra a Cullerades

T'atreveixes a tastar un restaurant que et deixi bocabadat?  És difícil de descriure la gran sorpresa que suposa el descobriment del Nº14 – Fourteen. La presentació dels plats és immillorable, un espai i decoració original escollida amb molta cura, ambient càlid i acollidor i el més important: uns plats esplèndids pels amants a les aventures gastronòmiques. 

Gustos atrevits i desconeguts que se’t fonen a la boca amb aquesta original aposta de combinacions i de sensacions que no et deixaran escèptic. I és que la seva principal aposta és una cuina de diversió i combinació de nous sabors.  Aquesta combinació us fascinarà ja que es tracta de gustos que difícilment haureu tastat abans, tots ells presentats amb molta cura i esmena. La majoria de plats estan acabats amb un toc de brasa que es nota (i molt) en arrossos, carns i peixos. 

Una cuina és del tot sorprenent al paladar: amanides, coques o tàrtars innovadors. El cruixent d’amanida cèsar amb caviaroli i toc de paprika el podem definir com un dels entrants estrella del Fourteen. Remarcar que els arrossos es mereixen especial atenció però sense treure protagonisme als peixos o les carns. No obstant, l’arròs sec de gamba amb all i oli de julivert és senzillament excepcional. 

Alhora, les postres són poques però amb la garantia se der casolanes, per posar el toc final a un àpat que podríem definir com una gran aventura.

La nostra recomanació:

Qualsevol peix. Són autèntics artistes a l’hora de cuinar-los! Però també és recomanable l’arròs amb gambes i all i oli de juliber: deliciós!

Ideal per… Sopars per descobrir noves sensacions, amb família, amics o parella. A més, fan tota classe de càterings d’allò més espectaculars.

Punts forts i punts febles:

El punt fort és la combinació de gustos en tot el que surt de la cuina. La presentació de tots els plats és immillorable. El punt feble és que algú el pugui confondre amb un restaurant dolent pel fet de ser en un hotel. En queda molt lluny!




Av. Del Fener 14
AD500 Escaldes-Engordany
Tel. 802930

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT