PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hinterreitner, mig any mínim de baixa pel trencament de la tíbia a Xile

La tornada a la competició podria allargar-se fins els vuit mesos i podria perdre’s tota la temporada

Per El Periòdic

Sissi Hinterreitner, a l'hospital amb la cama enguixada.
Sissi Hinterreitner, a l'hospital amb la cama enguixada. | Facebook
Males notícies, tot i que ja s’ensumaven. Sissi Hinterreitner finalment haurà d’estar de baixa durant mig any en el millor dels pronòstics pel trencament de la tíbia que va patir el dilluns de la setmana passada en un entrenament de la pretemporada que l’equip femení de la Federació Andorrana d’Esquí estava realitzant en terres xilenes.
 
Hinterreitner va ser intervinguda quirúrgicament allà mateix i ja és a Andorra, on el metge ha confirmat que la operació va ser satisfactòria però que en tot cas, una lesió com aquesta obliga a tenir en consideració la tornada a la competició, que pot allargar-se fins als vuit mesos –sempre depenent de l’evolució i el criteri final dels metges–, per assegurar el bon tractament de la zona afectada aquesta tornada.
 
Això vol dir que se l’espera de tornada entre el març i el maig i que, per tant, podria perdre’s tota la temporada d’hivern 2017-2018. De fet, per als Jocs Olímpics d’hivern –la segona setmana de febrer a PyeongChang–, no arriba a temps en cas de tenir plaça, com tampoc per als Mundials júniors, una setmana abans.
 
Mentrestant, els seus companys continuen entrenant a l’altra part de l’Atlàntic i ahir l’equip masculí va tenir un supergegant de la Copa de Sud-amèrica a l’estació xilena d’El Colorado, on Carmina Pallàs va destacar en la categoria femenina amb un onzè lloc que podria haver millorat si no es veiés perjudicada pel fort vent que va afectar la seva baixada. En nois, l’andorrà més ràpid va ser Joan Verdú amb una 22a posició, Mati Vargas va ser el 25è i Marc Oliveras no va acabar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT