PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern i Escaldes formalitzen el tanatori

La instal·lació acollirà les sales de vetlla per estalviar en costos

Per ESTEFANIA GRACIA

L’hospital acull actuament els serveis de tanatori.
L’hospital acull actuament els serveis de tanatori. | TONY LARA
El Govern va formalitzar ahir la construcció del tanatori nacional a Escaldes-Engordany a través d’un conveni signat amb el comú de la parròquia. La instal·lació s’ubicarà en un terreny que és propietat de l’Executiu i que es troba a les immediacions de l’hospital, segons va indicar ahir el portaveu del Govern, Jordi Cinca. 
 
La previsió és construir el tanatori i les sales de vetlla en un mateix edifici, d’aquesta manera, segons el ministre, s’estalviarà en serveis «i costos». A més, Cinca va destacar que les despeses relacionades amb el tanatori les sufragarà el Govern, mentre que la part corresponent a les sales de vetlla l’haurà de costejar el comú escaldenc. 
 
La construcció / Malgrat que a hores d’ara encara no es compta amb una data específica d’inici i final d’obra, Cinca va destacar que s’espera construir el tanatori quan abans millor.  Pel que fa al terreny, s’utilitzarà un solar que confronta amb la capella de la Clínica Meritxell i que té façana al carrer dels Escalls i al carrer del Falgueró, de recent construcció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT