PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els liberals pregunten pel calendari i el cost del The Cloud

El grup entra vuit preguntes que el Govern haurà de respondre en el proper ple

Per EL PERIÒDIC

El liberal Josep Majoral.
El liberal Josep Majoral. | LIBERALS D\'ANDORRA
El Grup Parlamentari Liberal ha entrat vuit preguntes al Consell General perquè el Govern les respongui oralment el proper ple previst per a la setmana vinent. Una d’elles fa referència al calendari de l’execució de treballs i al cost total de la construcció de l’edifici The Cloud. El conseller liberal, Josep Majoral, formularà aquesta pregunta al ple del Consell General després d’haver rebut i analitzat als darrers mesos la documentació rebuda sobre el projecte.
 
D’altra banda, el president suplent del grup, Jordi Gallardo, realitzarà tres preguntes, totes relacionades amb la sanitat. En concret, preguntarà sobre la transferència que el Govern preveu incloure al pressupost del 2018 per al SAAS i la CASS, sobre el nou conveni entre el Col·legi Oficial de Metges i la CASS per saber els motius pels quals s’ha prorrogat l’actual, i sobre el suport d’Andorra a la candidatura de Barcelona com a futura seu de l’Agència Europea del Medicament, suport mostrat públicament pel ministre de Sanitat, Carles Alvárez Marfany, durant la visita oficial de la ministra espanyola de Sanitat feta durant el mes d’agost.
 
També el conseller Ferran Costa s’ha interessat per la rasa oberta a l’església de Santa Coloma per poder projectar un mapping, així com sobre les obres del voral i voravia a la CG-2 a la zona de la Bartra vist que «les obres fa setmanes que han conclòs però ha quedat un tram de voravia inacabada» i, per últim, demanarà explicacions sobre «quins béns mobles que formen part del patrimoni cultural andorrà i no són de titularitat pública té el ministeri detectats a l’estranger».
 
Finalment, la parlamentària Judith Pallarés sol·licitarà a  l’Executiu que expliqui «quin contingut tindrà la titulació» que es vol oferir als informadors turístics i «quina diferència hi haurà entre informadors turístics i els guies». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT