PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un pas més en la disputa pels terrenys de la Margineda

La capital celebra que el TC hagi admès a tràmit el seu recurs

Per EL PERIÒDIC

El Comú d’Andorra la Vella.
El Comú d’Andorra la Vella. | EL PERIÒDIC
El Comú d’Andorra la Vella «valora positivament» l’admissió a tràmit, per part del Tribunal Constitucional, del recurs d’empara interposat per la corporació contra la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia el passat 16 de desembre del 2016. 
 
La sentència declarava ajustada a dret la delimitació efectuada pel Comú de Sant Julià de Lòria d’un polígon d’actuació urbanística en una zona de la Margineda. En aquest sentit, Andorra la Vella destaca que els terrenys van ser inclosos l’any 2012 pel Comú de Sant Julià de Lòria en el seu Pla d’Urbanisme de la Parròquia (POUP) i que, «malgrat que el Comú d’Andorra la Vella va formular-hi al·legacions, finalment no va acudir a la via judicial per impugnar el POUP de Sant Julià en la part que regulava urbanísticament els terrenys situats en el terme de la capital».
 
A hores d’ara, el Comú d’Andorra la Vella remarca que es considera un acte de responsabilitat acudir fins a la darrera instància judicial andorrana en defensa dels interessos de la parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT