PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Enfrontament entre plantilles joves i amb ambició

L’FC Andorra, per primer cop amb l’equip al complert, juga amb el colíder UE Sant Ildefons

Per JOAN JOSEP BLASCO

Esprint de Joan Cervós en el partit contra l’Igualada.
Esprint de Joan Cervós en el partit contra l’Igualada. | J.J.B.
Partit exigent el que té l’FC Andorra avui a la Borda Mateu (16.00 hores). S’enfronta a la UE Sant Ildefons, que es presenta com a colíder. Serà un matx amb dos conjunts amb característiques similars, amb plantilles caracteritzades per la joventut, el caràcter ofensiu i el saber fer amb la pilota als peus.
 
El conjunt de Cornellà arriba amb la condició d’invicte després de sumar dues victòries i un empat, i sent el màxim golejador amb vuit dianes, juntament amb l’altre equip que també es troba en primer lloc, l’EFAC Almacelles. Marc Castellsagué, entrenador de l’FC Andorra, no té dubtes en afirmar que el rival d’avui «és l’equip que està més en forma ara mateix de la lliga i a més a més és el colíder. Ens espera un partit molt complicat, amb jugadors molt joves però que tenen un futur molt interessant». Per aquest motiu  «demano als jugadors que estiguin els 90 minuts molt concentrats perquè és un equip molt viu, molt despert i haurem d’estar molt atents perquè en qualsevol acció que es pugui donar es poden endur el partit». Per les característiques del Sant Ildefons i la seva capacitat ofensiva, no espera que es presenti a la Borda Mateu amb la intenció de tancar-se, com molts dels equips quan han de jugar a Andorra: «Em sorprendria si no ve a fer el seu estil de joc. És molt ofensiu, de tenir la pilota i pressionar alt». Destaca que «tenen molts pocs punts febles» i que per plantilla «poden aspirar a cotes superiors a la vuitena posició que van aconseguir l’any passat».
 
Després de la victòria davant el CF Igualada a l’estrena lliguera, la intenció és seguir en la línia jugant com a local. «Afrontem tant a casa com a fora els partits com a igual. Si volem aspirar a cotes i objectius superiors al que són el manteniment de la categoria hem de ser tant forts a casa com fora», però abans de plantejar escenaris futurs, «hem d’anar pas a pas i ser prudents. Els partits a casa són fonamentals i veig l’equip molt endollat i mentalitzat per treure un bon resultat». A mesura que es van completant entrenaments i partits, està veient una progressió. «L’equip està madurant, segueix la línia correcta però encara no estem al nostre estat òptim ni molt menys», tenint en compte que «els altres equips de la lliga ara mateix porten 12 partits ja jugats i nosaltres tot just en portem la meitat. Hem d’anar pas a pas, l’equip s’ha d’anar fent». 
 
Per primera vegada, Castellsagué podrà comptar amb la plantilla al complert. Villagrasa, que no havia entrat a la convocatòria les dues primeres jornades, està recuperat dels problemes de salut que patia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT