PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El Superior ratifica la pena d’un veí de la Seu per narcotràfic

L’home està condemnat a dos anys de presó ferma i 15 d’expulsió del país

Per L. R.

Una imatge exterior de la Batllia.
Una imatge exterior de la Batllia. | Maricel Blanch
El Tribunal Superior (TS)va ratificar ahir la pena d’un ciutadà espanyol  condemnat a dos anys de presó ferma, 2.000 euros de multa i l’expulsió del Principat durant 15 anys per introduir 25 grams de cocaïna destinats a la venda.

La defensa de l’home havia demanat al Superior que es reduís la condemna del seu client sis mesos, de manera que la pena fos finalment d’un any i mig de presó ferma, temps que ja ha complert en arrest provisional i que, per tant, d’haver-se acceptat la rebaixa hagués permès a l’acusat sortir de la Comella. El Superior, però, va desestimar la petició. El lletrat també havia sol·licitat que els anys d’expulsió passessin de 15 a 12, fet que també es va desestimar.

El Superior va acordar estimar una modificació en els fets provats, sense que el canvi tingués repercussió en la sentència.

Durant l’audiència al TS que va tenir lloc fa uns dies l’home es va mostrar penedit dels fets i va justificar que la seva família tenia problemes econòmics i que per això es va iniciar en el contraban. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT