PUBLICITAT

La delicia asiàtica al cor de Caldea

Nº 10 de l'Andorra a Cullerades

Sense cap mena de dubte el Siam Shiki és el referent de la cuina thai al Principat. El Siam Shiki cuida els detalls i això és nota en cada un del seus plats. A la carta hi trobem una selecció de plats tradicionals tant de cuina Tailàndia com Japonesa. Elaborada amb productes importats de Tailàndia donant-li un valor afegit a tots els seus plats.

Com a entrants recomanem japonesos com el rainbow maki o les tempures mentre que si apostem per la cuina thai, us recomanem els seus rotllets o les delicioses samosas.

Si us ve de gust una sopa, no us perdeu la Tom Yam Khung, una sopa tradicional thai amb gambes. i si t’agrada el curri per combinar amb els teus plats; verd, groc i vermell.

Pero sense cap mena de dubte, el plat estrella és Phad Thai, tallarines saltejats amb gambes, ceba, soja i verdures. 100% recomanable. 

Per als amants de les cerveses disposa de diverses varietats de cerveses orientals, entre totes destaquem la cervesa Singha, cervesa Tailandesa molt suau, ideal per acompanyar cada un dels seus plats.

I per acabar, pels amants de la reposteria recomanem la seva carta de postres, on trobem delícies creacions com ara el seu arròs cuit dolç amb llet de coco i mango fresc, per llepar-s’hi els dits!

La nostra recomanació:

La combinació entre plats japonesos i tailandesos és ideal, podeu intentar triar diversos plats per compartir i així poder-ne tastar molts Ideal per… Dinars amb amics, parella o família..


Punts forts i punts febles:

El punt fort és la qualitat dels seus productes, molts d’ells importats directament per tal de mantenir el gust original dels plats. Ademés la terrassa exterior té un encant especial. El punt feble és difícil de trobar, però si n’haguèssim de destacar un és que costa fer-se la idea de com de deliciosos són els plats sense haver-los vist abans.





Parc de la Mola 10,
AD500 Escaldes-Engordany
Tel. 891889

PUBLICITAT
PUBLICITAT