PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canvis per adaptar-se a les mesures del terreny de joc

L’FC Andorra s’enfronta a un Valls que encara no sap el que és guanyar

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marc Pujol condueix la pilota a l’últim partit contra la UE Sant Ildefons.
Marc Pujol condueix la pilota a l’últim partit contra la UE Sant Ildefons. | J.J.B.
Abans d’una nova aturada per les seleccions, l’FC Andorra s’enfronta demà a la UE Valls. Els tricolors realitzaran variacions respecte a partits anteriors no només pel rival que tenen al davant, sinó sobretot per les característiques que presenta el terreny de joc, que compta amb unes mesures petites.
 
«Un dels factors importants i que ens condicionarà molt és el seu camp, de dimensions molt reduïdes, i que segurament modificarà una mica el nostre estil de joc», assegura l’entrenador de l’FC Andorra, Marc Castellsagué, respecte als jugadors que sortiran al camp d’inici i l’Estadi del Vilar. Per aquest motiu «l’onze serà diferent al que va ser aquesta setmana passada perquè ens hem d’adaptar al rival i les condicions del terreny de joc. Hi hauran canvis». A Valls «intentarem no modificar massa coses del nostre estil, però sí que és veritat que hi ha situacions que les haurem de resoldre amb diferents recursos dels que estem habituats a fer. Malgrat la mida del camp no renunciem al nostre joc d’associació».
 
El Valls va sumar empats a les dues primeres jornades i derrotes a les dues últimes. Per aquesta circumstància «va amb necessitat de punts» i segur que «intentaran fer-se molt forts a casa seva». Aquesta setmana van causar baixa dos jugadors, Molinas i Vidal, que jugaran a l’Atlètic Valls. L’únic dubte tricolor és Robert, per una inflamació al taló.
 
Referèndum / Demà es realitza a Catalunya un referèndum d’autodeterminació. La logística i les incidències que es poden produir durant la jornada fa que hi hagi competicions que s’hagin suspès. Una d’elles és el partit que s’havia de jugar al migdia  entre la UE Sants i el CD Tortosa. Els ebrencs van demanar-ho pels problemes que poden tenir per entrar i sortir de Barcelona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT