PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Incautats més de 100.000 € a la duana de Farga de Moles

Un home de 71 anys de Majadahonda els portava amagats al cos

Per El Periòdic

Els diners del decomís.
Els diners del decomís. | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil va comunicar ahir superades les dotze del migdia un decomís de divises per un valor de 103.310 euros procedents del Principat, en un control rutinari a la duana de la Farga de Moles. 
 
Efectius de la secció d’especialistes fiscals van aturar al recinte duaner un home de 71 anys, A.J.D.S.M., veí de la ciutat madrilenya de Majadahonda, que conduïa un vehicle BMW amb matrícula espanyola. 
 
A l’interior del cotxe no es va trobar res sospitós, però en el control, els agents van decidir registrar el conductor i li van trobar el gruix dels diners amagats al cos i una petita part a les butxaques de la seva jaqueta.
 
Després de procedir a les protocolàries verificacions de les quantitats a l’oficina de l’Agència Tributària, es va aixecar una acta per una infracció de la normativa que fa referència al blanqueig de capitals, atès que la xifra superava àmpliament el mínim que no requereix que es procedeixi a realitzar una declaració per entrar o sortir d’Andorra, que és de 10.000 euros. El conductor va continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte de «mínim de supervivència».

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT