PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes vol tenir la nova estació de tractament d’aigua el 2019

El comú treballa per fer les instal·lacions amb la tecnologia més puntera

Per EL PERIÒDIC

El cònsol menor de la parròquia, Merc Calvet.
El cònsol menor de la parròquia, Merc Calvet. | MARICEL BLANCH
el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, va explicar dissabte passat que es continua treballant en els nous dipòsits de la Companyia d’Aigües Potables de la parròquia (Capesa), així com en la nova estació de tractament d’aigua (ETAP), «el projecte més gros que s’ha de fer ara» per tal de «donar un servei amb les màximes garanties». 
 
Calvet va destacar que es preveu que la nova ETAP de Capesa estigui acabada l’any 2019 i tingui un cost de mig milió d’euros, aproximadament. Segons informa l’ANA, el cònsol va assegurar que tot i que no es pugui fer l’ampliació de capital, tal i com reclamava el Partit Socialdemòcrata+Independents, les obres tiraran endavant igualment. El problema «no és tant la quantitat, sinó poder-ho fer ràpid, bé i, sobretot, amb les millors eines» de tecnologia més punta, «per no tenir un desfasament», va remarcar Calvet. 
 
Presidència de Capesa / D’altra banda, en relació a la presidència de Capesa, que va quedar lliure després que Eduard López anunciés la seva dimissió per centrar-se més en la direcció general de la companyia (càrrec que fins ara compaginava amb la presidència), Calvet va assegurar que el comú està treballant amb el consell d’administració de l’entitat per definir la millor fórmula per cobrir dit càrrec. En relació, Calvet va explicar que «hi ha una entesa molt cordial» entre la corporació i Capesa i que el que es busca és «poder continuar donant un servei molt millor». 
 
El cònsol menor també va comentar que la societat s’ha hagut de posar al dia, així com els serveis que s’estaven donant, i que «això requereix temps». Per tot, des del comú escaldenc s’està treballant amb López per tal que hi hagi una persona de pes que pogués gestionar directament l’empresa, a més d’implicar el consell en la implantació de nous serveis.
 
Resposta als liberals / Finalment, sobre unes declaracions que va fer fa uns dies el comitè parroquial de Liberals d’Andorra (apuntant que des del govern comunal no s’havien visitat ni les noves instal·lacions ni la futura captació d’aigua), Calvet va dir que «hi hem anat bastantes més vegades que ell» i que és important haver-ho vist. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT