PUBLICITAT

Andorra La Vella

Triwap arriba a Andorra amb ‘Si on s’emmelait’

L’espectacle s’emmarca en la col·laboració entre l’ambaixada i la capital

Per EL PERIÒDIC

El trio Triwap.
El trio Triwap. | EL PERIÒDIC
L’Ambaixada de França al Principat i el Comú d’Andorra la Vella han programat conjuntament l’obra Si on s’emmelait. L’espectacle tindrà lloc el proper 5 d'octubre a les nou del vespre al Teatre comunal de la capital. L’objectiu d’aquesta col·laboració entre les dues institucions, que es dona per quart any consecutiu, és oferir una programació conjunta d’espectacles teatrals i musicals de qualitat en llengua francesa.
 
Segons informa l’ANA, l’espectacle anirà a càrrec de Triwap i oferirà una successió d’esquetxos amb personatges originals en un espectacle interactiu que barrejarà cançons poc convencionals i paròdies. Els músics i cantants faran malabars amb els diferents instruments com el piano, el trombó, la guitarra i la flauta. Les entrades per l’actuació ja estan a la venda a la pàgina web de l’ambaixada francesa i a l’Oficina de turisme d’Andorra la Vella.
 
Triwap / El trio Triwap està composat per tres joves francesos que actuació rere actuació creen el seu propi univers a través d’espectacles irònics i divertits. Els artistes també composen les seves pròpies cançons i ja han publicat dos CDs i un DVD amb imatges de les seves creacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT