PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’actuació ‘Tot bufant’ aplega més de 150 persones

Els dies 7 i 8 d’octubre es farà el quart i últim taller creatiu de la Fundació ONCA

Per EL PERIÒDIC

Un moment de l’espectacle ‘Tot bufant’.
Un moment de l’espectacle ‘Tot bufant’. | ANA / C. B.
L’espectacle Tot bufant va omplir dissabte passat la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Les entrades anticipades, un total de 125, es van exhaurir divendres, i al llarg de dissabte se’n van posar més a la venta arribant a superar els de 150 assistents a l’actuació.
 
Segons informa l’ANA, Tot bufant va ser el tercer concert familiar de la temporada de la Fundació ONCA i va estar dirigit a infants majors de cinc anys. L’espectacle es va centrar en els instruments de vent i l’objectiu dels músics, Pep Gol i Pep Pascual, va ser demostrar que elements tan diversos com canyes de bambú, joguines, ampolles o cargols de mar podien sonar igual de bé o millor que un instrument convencional.
 
El darrer taller / Els dies 7 i 8 d’octubre es farà el quart i últim taller creatiu de la Fundació ONCA L’art del moviment, la consciència i l’expressió, a càrrec de Vika Kleiman. En aquesta activitat es treballarà el moviment i l’expressió en el sentit més ampli, així com la postura corporal. 
 
Tots els tallers que s’han realitzat fins ara, incloent aquest darrer, s’han adreçats a la Jonca, al professorat de l’orquestra i a alumnes de música de les escoles, així com al públic en general. A més, han comptat amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT