PUBLICITAT

Andorra La Vella

Naudi demana una proposta pel tabac més «preparada»

SDP està «preocupat» per com s’està portant la negociació amb la UE

Per E. G. R.

Víctor Naudi i Jaume Bartumeu a la seu d’SDP.
Víctor Naudi i Jaume Bartumeu a la seu d’SDP. | EMILIO PRENAS
El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, va destacar ahir que de cara a la setmana que ve la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es reunirà amb la comissió encarregada de les negociacions amb la Unió Europea (UE) per acabar-los de mostrar la proposta i els complements que es presentaran en relació a la transitòria del tabac. 
Naudi va remarcar que la proposta no està prou «preparada» i que està «preocupat» per «la forma com s’està portant» la negociació. A més, considera que s’hauria de realitzar una proposta més concreta i negociar les altres llibertats «amb més marge de maniobra». 
 
Forn incinerador / D’altra banda, en ser preguntat, el president d’SDP, Jaume Bartumeu, va destacar que la denúncia interposada per l’Associació Protectora d’Animals, Plantes i Medi Ambient d’Andorra (Apapma) en relació al forn incinerador de la Comella només fa que «recollir la preocupació que nosaltres ja teníem entorn a la construcció d’aquesta instal·lació». En aquest sentit, el president d’SDP també va assegurar el partit es reunirà i decidirà si ha d’emprendre o no alguna acció. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT