PUBLICITAT

Tradició al Mama Maria en un espai íntim i acollidor

Nº 11 de l'Andorra a Cullerades

Parlar de Mamaria es parlar de tradició. Situat al cor de la capital, aquest establiment ha aconseguit posicionar-se com un clàssic del país. Un indret per tot tipus de públic i ocasions.

Un cop ens endinsem en el seu interior, ens traslladem a un espai tranquil i ben decorat, fugint del bullici de l’exterior. A més de gaudir d’un espai únic, podem gaudir de la seva galeria d’art amb originals col·leccions temporals, i un parell d’espais més íntims, per grups i celebracions. 

En la carta trobem una selecció de plats tradicionals, on podem gaudir d’un bon pica pica, una carn de primer nivell o un peix fresc del dia.

Com a entrants us recomanem el pernil jabugo Joselito 5 jotas, tallat a mà al moment, les anxoves de Santoña o el foie de la casa. Si us ve de gust una mica de carn, tasteu l’hamburguesa de frisona amb llit de carxofes i birutes de foie, si en canvi el que voleu es peix, no deixeu de tastar el seu turbot.

A més de la fantàstica terrassa, l’espai del Celler, ideal per grups i menjars tranquils, hi tenen més de 150 referències de vins per qualsevol paladar.

Però sense cap mena de dubte, el plat estrella és la vieira amb rissoto de ceps i foie, una explosió de sabor 100% recomanable. I pels amants dels dolços, recomanem la seva carta de postres, on destaquem les seves creps, fetes al moment!

La nostra recomanació:

Tenen una carta de suggeriments amb productes de temporada i cuina de mercat. En ella hi prodreu trobar plats típics i tradicionals de la cuina de muntanya i mediterrania, a més carns de primera qualitat

Ideal per… Dinars amb amics, parella o família.


Punts forts i punts febles:

El punt fort és la qualitat dels seus productes, especialment carns i peixos. El punt feble és un restaurant cèntric i gran. Tot i que té sales per menjars tranquils i privats, hi ha força moviment de gent a la sala principal.




 

Avinguda Meritxell 25
AD500 Andorra la Vella
Tel. 869996

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT