PUBLICITAT

Andorra la Vella

El forfet de temporada a Grandvalira costa 295 euros

El preu augmenta per a l’hivern 2016-2017 en poc més d’un 3%

Per Iván Moure

Esquiadors passen un control de forfets a un remuntador d’El Tarter.
Esquiadors passen un control de forfets a un remuntador d’El Tarter. | TONY LARA
Grandvalira ha posat a la venda aquesta setmana el forfet de temporada per a la temporada d’hivern 2017-2018, que es pot adquirir a través del seu web o a l’estand de l’illa Carlemany. Una altra oportunitat per comprar-lo és a la nova edició de la Fira d’Andorra la Vella que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre. Durant aquests dies l’estand d’illa Carlemany romandrà tancat, segons informa l’agència ANA.
 
Per als residents a Andorra, el preu ascendeix en poc més d’un 3% i passa a costar 295 euros –10 més que l’any passat–, mentre que els residents a la parròquia de Canillo i els sèniors del Principat poden adquirir-lo per 235 euros. 
 
Per que fa als empadronats a les comarques properes de Catalunya com són l’Alt Urgell i la Cerdanya, el preu del forfet de temporada també serà especial: 570 euros per als adults, 535 per als júniors i 420 per als infants. 
 
Per a la resta de casos, el preu del forfet és de 620 euros, 10 més que l’any passat; aquesta tarifa, però, és promocional i estarà disponible fins al 20 de desembre per a les vendes a través del web de Grandvalira i a les taquilles de l’estació. A partir de llavors,es dispararà en més d’un 20% i els usuaris podran adquirir-lo per 793 euros, igual que la temporada anterior.
 
El passi de temporada dona accés als 210 quilòmetres de pistes de Grandvalira, i també a durant cinc dies es podrà fer servir a les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam, la suïssa Verbier i la japonesa Kiroro. 
 
Comprant el forfet de temporada, els esquiadors es poden beneficiar d’un 5% de descompte per renovació, descomptes per famílies i amics, un 10% de descompte en tots els serveis de l’estació, un forfet de dia per a un amic i més de 40 avantatges i descomptes fora de l’estació.
 
Del 2 de desembre al 8 d’abril / Grandvalira donarà el tret de sortida a la nova temporada d’hivern el 2 de desembre i la finalitzarà el 8 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Així, el forfet de temporada permetrà l’accés al domini durant 128 dies, que inclouen 19 caps de setmana.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT