PUBLICITAT

Gallardo vol saber el cost de la unitat de radioteràpia

Conèixer la partida «al detall» i també la despesa per al seu manteniment

| MARICEL BLANCH
Govern haurà d’explicar quin és el cost d’implantació de la unitat de radioteràpia que es vol instal·lar al país. Jordi Gallardo, president suplent del Grup Parlamentari Liberal (GPL), va entrar ahir una bateria de preguntes escrites perquè l’Executiu detalli quines partides econòmiques es destinaran per posar-la en funcionament.

El cap de Govern va mostrar l’intenció de tirar endavant aquest projecte durant el debat d’orientació política i des del Grup Liberal es volen saber a quant calcula el Govern que pujarà la factura i el serial de partides, al detall, que preveu per poder implantar la unitat de radioteràpia al Principat i també «per al seu manteniment» una vegada estigui en funcionament.
 
Jordi Gallardo, subratlla que des del Grup Liberal «estem d’acord» amb els avantatges que suposaria la implantació d’una unitat de radioteràpia «per evitar els llargs desplaçaments del pacients» i afegeix que «cal que l’atenció que puguin rebre a Andorra s’equipari a la que reben actualment a Barcelona o Toulouse».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT