PUBLICITAT

Andorra la Vella

Crèdit Andorrà ofereix jornades noves de portes obertes al seu fons d'art

La pinacoteca de l’entitat disposa de més de cent obres de pintors catalans

Per El Periòdic

Imatge de la predel·la del retaule de Sant Miquel de Prats.
Imatge de la predel·la del retaule de Sant Miquel de Prats. | Eduard Comellas
El públic podrà gaudir de noves jornades de portes obertes al fons d’art de Crèdit Andorrà, una col·lecció privada que té per objectiu preservar i divulgar l’art. Creada el 1987, la pinacoteca inclou, segons informa l’agència ANA, més d’un centenar de quadres dels pintors catalans més destacats dels segles XIX i XX, a més d’una col·lecció de rellotges domèstics catalans del segle XVIII i d’instruments singulars per mesurar el temps. 
 
Crèdit Andorrà organitza unes noves jornades de portes obertes al seu fons d’art, una col·lecció privada i sense ànim de lucre que té com a únic objectiu preservar i divulgar l’art. Amb trenta anys de vida acabats de complir, la pinacoteca inclou més d’un centenar de quadres dels pintors catalans més destacats dels segles XIX i XX entre els quals destaquen peces d’autors com Santiago Rusiñol, Ramon Casas, Isidre Nonell, Anglada Camarasa, Joaquim Vayreda, Francesc Masriera o Joaquim Mir. A més a més, hi haurà una col·lecció de rellotges domèstics catalans del segle XVIII i d’instruments singulars per mesurar el temps. 
 
Pere Pruna, la novetat / També es pot veure la predel·la i la taula L’aparició al mont Gàrgan del retaule gòtic de Sant Miquel de Prats a Canillo, datats del segle XVI, i com a novetat de les jornades d’aquest any, es podrà veure l’obra Dama con guante blanco de Pere Pruna.
 
Les visites són guiades i d’una hora de durada, es faran en grups d’un màxim de 15 persones i tot aquell que estigui interessat ha de fer una reserva prèvia al telèfon 88 88 80. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT