PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Convocatòria extensa de 21 pels jugadors amb avís de sanció

Fins a vuit futbolistes andorrans es perdran el partit davant Letònia si veuen una targeta contra Portugal

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cristiano Ronaldo baixa de l'avió militar que va portar al combinat portuguès a la Seu d'Urgell.
Cristiano Ronaldo baixa de l'avió militar que va portar al combinat portuguès a la Seu d'Urgell. | FPF
La campiona d’Europa ja es troba al Principat. Portugal arribava ahir en un avió militar a l’aeroport de la Seu d’Urgell i ja es va situar a Andorra per assentar-se per preparar el partit de demà a l’Estadi Nacional. Tenen la intenció de sumar els tres punts per jugar-se la primera plaça al darrer partit contra Suïssa. Per l’altra banda, els de Koldo Àlvarez aspiren a posar les coses difícils davant la campiona europea.
 
Per als pròxims dos compromisos, contra el conjunt lusità i Letònia, la convocatòria té més integrants que mai. La conformen 21 jugadors. El motiu no és altre que fins a vuit futbolistes compliran cicle de targetes si veuen una en aquest primer duel, perdent-se el que es disputarà a terres bàltiques. La llista la formen José Antonio Gomes, Ferran Pol, Emili Garcia, Marc Garcia, Ildefons Lima, Txus Rubio, Jordi Rubio, Moisés San Nicolás, Max Llovera, Ludovic Clemente, Cristian Martínez, Sergio Moreno, Marc Pujol, Marc Rebés, Víctor Rodríguez, Marc Vales, Marcio Vieira, Jordi Alàez, Àlex Martínez, Gabi Riera i Juli Sànchez. Els que van caure de la convocatòria són David Maneiro, Marc Ferré, Sebas Gómez, Victor Hugo Moreira i Aaron Sànchez, mentre que estan avisats de ser sancionats si veuen una targeta més són Gomes, Emili, Lima, Rubio, Moisés, Cristian, Víctor Rodríguez i Gabi Riera. Qui està sancionat contra Portugal és Pujol, que ja estarà disponible per a Riga. 
Aquest inconvenient també se’l troben els portuguesos, entre ells, la seva màxima estrella, Cristiano Ronaldo. La important comunitat portuguesa resident al país va seguir amb expectació l’arribada de la seva selecció. Ja a l’aeroport de la Seu d’Urgell els esperaven per a poder-se fer fotos i que els signessin autògrafs, imatge que es va repetir quan van arribar a l’hotel de la capital on estaran concentrats. 
 
Com en dies anteriors van expressar els seus companys, Antunes, no es refia d’aquest primer enfrontament que tenen per davant. «Esperem un partit difícil. Andorra és un equip que ja va crear immenses dificultats a altres seleccions, però el nostre objectiu és guanyar. Anem amb humilitat per portar el resultat cap a casa», assenyala el lateral esquerre, remarcant que no pensen en més enllà, amb Suïssa, on es jugaran el primer lloc si guanyen al Principat: «Només pensem en aquest partit. Si no guanyem, no val la pena pensar en altres».  Andorra, amb les seves armes, ha posat complicacions a combinats de més potencial. A Portugal tenen present la victòria contra Hongria i l’empat amb les illes Fèroe, a més del que va patir Suïssa per vèncer a l’Estadi Nacional. Aquesta «és una prova on ho donaran tot per treure els punts davant una de les seleccions més respectades del món», com és la portuguesa. «Som els campions d’Europa, hem d’entrar forts i ser decisius», remarca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT