PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos equips de play-off en busca del primer triomf

El MoraBanc visita la pista del Múrcia: «Els dos hem marcat en vermell aquest partit», afirma Peñarroya

Per Iván Moure

El partit entre Andorra i Portugal d’aquesta nit ha deixat en un segon terme  la resta de la jornada esportiva del cap de setmana, però la Lliga Endesa no s’atura i demà al matí (12.15 hores), per si algú no ho sabia, el MoraBanc Andorra viatja a Múrcia per enfrontar-se a l’UCAM.
 
Les paraules de Peñarroya resumeixen a la perfecció tot allò que envolta el partit: «Això [la lliga] acaba de començar però el Múrcia està en la franja que ens movem nosaltres, tampoc ha guanyat i els dos equips haurem marcat el partit en vermell, tenim ganes de guanyar». 
 
El partit dels tricolors davant el Madrid es va decidir en els últims minuts i contra el Fuenlabrada, a la pròrroga. Un altre paral·lelisme amb els murcians, ja que els seus partits també es van resoldre als últims instants. «És un equip que juga bé a bàsquet, és agressiu, competeix molt bé. Està cridat a ocupar una de les dues places que queden per al play-off», va afegir Peñarroya.
 
El MoraBanc no té cap baixa i segons Karnowski «caldrà que ajustem coses en el rebot, perquè és molt important en el nostre joc.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT