PUBLICITAT

Zuric

Grandvalira Ensisa opta a la Copa del Món masculina del 2021

Albert Coma presenta la candidatura andorrana al congrés de Zuric

Per El Periòdic

El president de la FAE, Albert Coma, durant l’exposició dels preparatius per a la Copa d’Europa del 2018.
El president de la FAE, Albert Coma, durant l’exposició dels preparatius per a la Copa d’Europa del 2018. | FAE
Aquesta setmana s’ha celebrat a Zurich (Suïssa) el míting de tardor de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), on Andorra ha presentat candidatura per acollir al 2021, i per primera vegada, la Copa del Món masculina en eslàlom i gegant, tenint com a escenari la pista Avet de Soldeu.
 
D’aquesta manera, Soldeu és al calendari com una de les seus que opten a rebre la màxima competició internacional el dissabte 27 i el diumenge 28 de febrer de 2021. El seu rival en aquest camí és Bansko (Bulgària). La decisió final sobre el calendari 2021 segurament es decidirà durant el Congrés de la FIS de la pròxima primavera, que se celebrarà a la localitat grega de Costa Navarino.
 
A més, a les reunions també es va exposar als responsables de la FIS com van els preparatius de cara a les finals de Copa d’Europa d’esquí alpí de l’any vinent i de cara a les finals de la Copa del Món 2019, però sobretot s’ha fet èmfasi especial en com evoluciona el projecte de la construcció de la plataforma de Soldeu al peu de la pista Avet, a més de rebre la confirmació de que la final del Quilòmetre Llançat serà el 6 i el 7 d’abril a Grandvalira Saetde. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT