PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Burjanadze és operat amb èxit i tornarà al març

El pivot georgià té per prop de cinc mesos per recuperar-se de la osteocondritis al genoll dret

Per El Periòdic

Burjanadze, ahir a l’hospital.
Burjanadze, ahir a l’hospital. | BCA
La recuperació passiva no va funcionar amb Beqa Burjanadze i després de sis mesos, va decidir passar pel quiròfan. El pivot georgià del MoraBanc Andorra va ser intervingut ahir de la osteocondritis al genoll dret que arrossega des del maig i la operació va ser un èxit. 
 
El doctor Mikel Sánchez va ser el responsable de la intervenció que va tenir lloc ahir al matí a l’hospital Vithas de Vitòria. Així doncs, si no sorgeix cap problema, el període de recuperació estimat perquè el jugador retorni a les pistes és d’uns cinc mesos. Fins a mitjans de març, doncs, no s’espera que estigui a les ordres de Joan Peñarroya, que podria disposar d’un dels jugadors més importants durant la temporada passada –que va permetre la classificació per a la Copa i per al play-off pel títol, a més de la plaça per a l’Eurocup– per afrontar la recta final de la fase regular i, si s’escau, del play-off.
 
Mentre Beqa és encara a l’hospital alabès, el MoraBanc segueix el ritme del dia a dia preparant el seu debut de demà a l’Eurocup contra l’Unics Kazan rus de l’andorrà Quino Colom, que ja ha arribat al Principat i ahir a la nit va entrenar-se amb el seu equip al Poliesportiu, la casa del seu germà Guille, qui demà podria ser el seu marcador. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT