PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ovacions pels qui han fet gran el país

Més de 500 persones assisteixen a la Festa Magna

Per ESTEFANIA GRACIA

Celebració de la Festa Magna, ahir.
Celebració de la Festa Magna, ahir. | MARICEL BLANCH
Més de 500 ciutadans es van aplegar ahir a la sala d’actes del Prat del Roure per celebrar la Festa Magna, que com cada any, té com a protagonistes a la gent gran del Principat. 
 
Durant el seu discurs d’obertura, el cap de Govern, Toni Martí, va especificar que és important realitzar jornades com aquestes per homenatjar «la generació que ha fet créixer i ha fet gran el país». Martí va destacar que precisament pel paper que aquest col·lectiu ha tingut en la història d’Andorra s’han de «sol·lucionar» diverses coses que queden sobre la taula, com les «baixes pensions, que em consta que n’hi ha», va especificar el cap de Govern. 
 
Al respecte, el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, va recordar els diferents canvis que es preveuen de cara als propers mesos i anys en relació a la gent gran i va assegurar que la voluntat és fer que aquest col·lectiu sigui «més actiu» en la societat. 
 
Finalment, el president de la Federació de la Gent Gran d’Andorra, Simó Duró, va destacar que malgrat que «sobre el paper hi ha molta feina feta», caldrà veure si aquesta voluntat de millorar la situació dels grans es fa efectiva en un temps breu de temps, «ja que es diuen molts calendaris però encara no s’ha posat res en marxa», va afegir Duró. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT