PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un favorit al títol com el Kazan, la millor benvinguda a l’EuroCup

El MoraBanc rep l’equip de Quino Colom amb l’al·licient d’un possible duel de germans

Per El Periòdic

Els jugadors del MoraBanc, durant el partit a casa de la Lliga Endesa contra el Fuenlabrada.
Els jugadors del MoraBanc, durant el partit a casa de la Lliga Endesa contra el Fuenlabrada. | Martín Imatge / BC Andorra
Andorra tornarà a respirar aquesta nit l’aroma de la competició europea, 21 anys després de jugar la Copa Korac. Esperen emocions fortes a partir de les nou de la nit al Poliesportiu, entre d’altres coses perquè la benvinguda a l’EuroCup serà davant l’Unics Kazan de Quino Colom, ja consagrat com una estrella del Vell Continent. El duel de germans pot ser històric.
 
Guille ni s’ho creu: «Estic preparat per si l’entrenador em fa sortir a la pista. Mai he jugat contra Quino en partit oficial. Hem parlat molt per whatsapp i a la pista serem rivals, però sempre fa il·lusió enfrontar-te al teu germà i més en una competició com l’Eurocup». El petit dels Colom, a més, no va desaprofitar la oportunitat de demanar l’ajut del jugador número sis: «Esperem que vingui molta afició per ajudar-nos.
 
Joan Peñarroya també es va mostrar feliç «de viure competició europea de nou» tot i que també va apuntar que espera una temporada sense respir: «No hi ha temps per tenir sensacions perquè acabes un partit i ja has de preparar el següent».
 
El tècnic del MoraBanc poc va parlar de la ratxa que porta el seu equip i va preferir recordar que contra el Kazan serà un partit «important per al país» ja que es tracta d’un dels equips «cridats a ser favorit per guanyar aquesta competició». Poc s’ha de dir sobre el rival que tindran els tricolors davant, conegut a tota Europa i amb un potencial econòmic que el fan aspirar a tot aquesta temporada. Compta amb jugadors de primer nivell, atlètics, físics, grans i polivalents, un director de joc que coneixem molt bé aquí i que porta la batuta de l’equip... Però nosaltres tenim molta il·lusió per jugar un bon partit i aconseguir la victòria.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT