PUBLICITAT

Ordino

El sorprenent 9 Vertical d'Ordino

Molt més que una hamburgueseria, una experiència gastronòmica gourmet!

Per Andorra Foodie Guide

Sorprenent és l'adjectiu que millor explica el 9 Vertical d'Ordino.

Amb imatge i prestigi com a hamburgueseria i creperia aquest restaurant va MOLT MÉS ENLLÀ en la cuina, ja que els plats que elaboren són sorprenents i deliciosos.

Se'l coneix per les seves elaborades hamburgueses, les creps fantàstiques i els natxos i les braves que duen un segell propi incomparable, però més enllà de la carta, els suggeriments i la rebosteria s'enduen la palma.
Els plats agreguen sabors difícils de combinar sobre el paper, però que al paladar ens aporten una sensació que difícilment hem tastat abans. Caneló d'ànec amb beixamel de poma, la tonyina vermella a la planxa amb guacamole o les croquetes de pollastre al curri són només alguns dels exemples de plats sorprenents de debò que trobem en un local d'aparença (i en realitat ho és) de bar esportiu.

Les hamburgueses, el seu plat més conegut (de poltre, bou o vedella), acompanyades dels seus consistents pica-piques (natxos i braves són fabulosos) són un clàssic del 9 Vertical per a una opció segura. És punt de trobada de motoristes, senderistes i sobretot ciclistes, amb tres sales i espais per veure curses i partits, però els migdies tenen un menú per 11'90 euros digne de restaurant de cinc forquilles. Menció especial mereix la carta de postres. Totes casolanes al 100% i espectaculars. Un dels molts punts forts del restaurant, són la cirereta del pastís d'un bon àpat.



La nostra recomanació:
Hamburgueses, natxos i braves són el segell propi, però atreviu-vos amb els suggeriments i al·lucinareu. No deixeu de menjar postres.

Ideal per… Menú al migdia i amb els amics al vespre.

Punts forts i punts febles:
El punt fort és la sorpresa que t’endús al tastar els seus suggeriments. Tot és casolà, fet allà mateix i al moment.
El punt feble és l’aparença d’hamburgueseria. El local és fantàstic però no t’imagines l’espectacular cuina que es fa als seus fogons.



Carrer Major 22,
AD300 Ordino
Tel. 817 989

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT