PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La gran pantalla a preu de saldo

Les sales d’illa Carlemany celebren la segona edició de la Festa del cinema

Per El Periòdic

Cartell de ‘Blade Runner 2049’.
Cartell de ‘Blade Runner 2049’. | EL PERIÒDIC
Els dies 16, 17 i 18 d’octubre serà més barat anar al cinema. Els Cinemes illa Carlemany celebren aquest any la segona edició de l’esdeveniment, que ofereix un gran descompte en el preu de les entrades: totes les pel·lícules de la cartellera es podran veure durant els tres dies a un preu de 2,90 euros la localitat.
 
Per gaudir de l’oferta, però, cal fer un tràmit previ: acreditar-se al lloc web www.fiestadelcine.com, pàgina oficial de la Federación de Cines de España (FECE), a la qual Cinemes illa Carlemany es va adherir l’abril passat. En l’edició de la primavera, les sales de cinema van registrar un total de 1.753 espectadors. La voluntat és repetir o superar l’èxit de la primera convocatòria. La prova pilot es va organitzar l’any passat, com a FestAndCine, i va registrar un total de 4.500 espectadors, segons recorda l’ANA.
 
Durant els tres dies de la Festa del cinema es podrà gaudir d’algunes de les estrenes més esperades de l’any, com Blade Runner 2049, que ja es pot veure des de la setmana passada, però també de les novetats de la cartellera del pont del Pilar, com el film de terror Annabelle 2, la creación, Muñeco de nieve, amb Michael Fassbender, o l’última de Kate Winslet i Idris Elba, La montaña entre nosotros. A més, també es projectarà Blade Runner, el film de Ridley Scott de 1982, en versió original subtitulada.
 
La festa pretén apropar i fer gaudir al públic d’uns dies de cinema a un preu més reduït de l’habitual. Les entrades de les sessions es podran adquirir a les mateixes taquilles o a www.cinemesilla.com, i tant els menors de 14 anys com els majors de 65 no caldrà que adquireixen l’acreditació, només hauran de presentar el seu document d’identitat.
 
El preu reduït, però, no s’aplicarà a la projecció de l’obra Cyrano de Bergerac, el 18 d’octubre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT