PUBLICITAT

Andorra La Vella

Cinca «ens preocupa els nostres veïns i Andorra»

El Govern mostra satisfacció per la voluntat de diàleg de Puigdemont

Per E. G. R. / L. R.

El ministre portaveu, Jordi Cinca.
El ministre portaveu, Jordi Cinca. | SFGA
El Consell de Ministres es va reunir ahir per tractar els darrers fets ocorreguts en relació a la declaració d’independència que en un inici volia proclamar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Al respecte, el ministre portaveu, Jordi Cinca, va destacar que des del Govern andorrà no hi ha molt més a dir «del que ja hem anat pronunciant en els darrers dies, de fet, el cap de l’Execuiut, Toni Martí, ja va destacar que hi ha preocupació». 
 
En aquest sentit, Cinca va afegir que al Govern li preocupa tant «els nostres veïns com el que pugui passar a Andorra». Tot i això, el ministre va especificar que a hores d’ara encara no s’han parat a pensar en els efectes que pugui tenir el procés d’independència per al Principat. «I és que no destinarem temps a tractar una qüestió que ara per ara encara no s’ha donat», va afegir Cinca. 
D’altra banda, el ministre va celebrar que Puigdemont hagi optat per obrir una via de diàleg i va assegurar que «sempre que s’opta per parlar és una satisfacció. Tot i que aquest diàleg ha de respectar les regles constitucionals i els drets fonamentals». 
 
La visió del PS / En relació als fets, el conseller general del Pratit Socialdemòcrata (PS). Pere López, va remarcar ahir que desitgen que finalment hi hagi un diàleg fluït entre Catalunya i Espanya i que seguiran d’aprop «l’evolució» de tota aquesta situació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT