PUBLICITAT

A punt de posar-se en marxa el Centre Trail Cerdanya

La iniciativa la promouen l’Ajuntament de Prullans i l’empresa Discover

L’Andorra Ultra Trail Vallnord, el 2014.
L’Andorra Ultra Trail Vallnord, el 2014.
Prullans tindrà a partir del pròxim 28 d’octubre un centre de trail. La iniciativa es tirarà endavant amb sis circuits senyalitzats i dos més previstos per l’any que ve, amb la voluntat d’expandir-se posteriorment cap als municipis veïns.
El Centre Trail Cerdanya és fruit d’un conveni público-privat entre l’Ajuntament de Prullans i l’empresa d’activitats i agència de viatges Discover Pyrenees. El consistori cerdà ha fet la senyalització de camins amb els estàndards adients, que inclouen un sistema de dificultat per colors, tal com fan les estacions d’esquí o els centres BTT. Per la seva banda, Discover Pyrénees en farà l’explotació i comercialització.
El centre està pensat bàsicament per córrer, però els camins també es podran utilitzar caminant i o en btt, ja que hi ha indicacions sobre si són aptes per fer-los en bicicleta.

Lloc per entrenar / L’objectiu principal dels centres de trail és oferir un lloc per entrenar i poder controlar l’evolució dels esportistes –hi haurà un sistema de cronometratge amb la descàrrega prèvia d’una aplicació. En un moment en què les curses de muntanya viuen un moment d’esclat, els corredors valoren tenir llocs on poder entrenar durant tot l’any, informa RàdioSeu.
El Centre Trail Cerdanya tindrà el seu punt d’informació a la seu de Discover Pyrenees, al carrer del Puig,13, de Prullans, amb un servei d’assessorament durant tot l’any, dutxes, spa i massatges esportius. A part de la senyalització, els tracks es podran descarregar i es complementarà l’oferta amb un servei de rutes autoguiades amb roadbooks per diferents zones de la Cerdanya.
L’espai es coordinarà amb altres centres de la zona de Girona i comptarà amb el recolzament del Club Esportiu Cerdanya Pirineus. La inauguració del centre cerdà començarà a les 9.30 hores amb un esmorzar. Tot seguit, es realitzarà una cursa per un dels circuits senyalitzats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT