Publicitat

Notícia

L’excònsol menor d'Andorra la Vella Eron Estany defensa els límits de Sant Julià

Marsol, molt molesta, enviarà una carta a la CTU i en parlarà amb Vila

eron estany, andorra la vella, CTU, POUP, límits, sant julià de lòria
Eron Estany, quan era cònsol menor d'Andorra la Vella. Autor/a: EL PERIÒDIC
El que havia de ser una excel·lent notícia va quedar contaminada per una constatació de la Comissió Tècnica d’Urbanisme (CTU) del Govern.  El comú va aprovar ahir la primera revisió del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP), al qual la CTU ha fet dues consideracions: l’una, sobre una nomenclatura que ja ha estat modificada; l’altra, sobre el conflicte dels límits parroquials de la Margineda amb Sant Julià de Lòria, que actualment es troba al Tribunal Constitucional. La CTU ho «constata», i Marsol va recordar que la CTU «no és competent en el conflicte de límits territorials».
 
La cònsol va exposar que a la CTU, el representant de Sant Julià ho va destacar i la CTU ho va recollir. El més greu, però, segons la cònsol, és que la persona que va fer aquest advertiment és, ni més ni menys, que l’excònsol menor d’Andorra la Vella, Eron Estany, que va fer tàndem amb Jordi Minguillón, i que també va ser conseller d’urbanisme de la capital. Marsol va insinuar que potser Estany sap alguna cosa més dels límits per l’accés que va tenir a la informació. «És inadmissible i lamentable, i no és ètic», va considerar. «No ens hem saltat els límits, és greu i em sap greu», va afegir la cònsol.
 
Marsol va proposar d’enviar una carta a la CTU lamentant els fets i va revelar que ja n’havia parlat amb el cònsol lauredià, Josep Miquel Vila, amb qui es reunirà per tractar el tema del litigi pels límits de la Margineda. L’oposició li va donar suport.
 
L’aprovació del POUP permetrà reduir del 15% al 7% la cessió econòmica que els particulars han de fer obligatòriament al comú del sòl urbà consolidat. 
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari

Publicitat


Editorial

La nova visió d’una Andorra sense el tabac

  • 0
Publicitat

Opinions

Més opinions


Publicitat

Entrevista

JOSEP MIQUEL VILA: «Si Sant Julià rep menys diners serà molt difícil no superar l’endeutament»

JOSEP MIQUEL VILA Cònsol major de Sant Julià de Lòria

JOSEP MIQUEL VILA: «Si Sant Julià rep menys diners serà molt difícil no superar l’endeutament»
Publicitat

Monogràfic

Business 58

Business 58 Descarregar PDF
Publicitat
Publicitat