PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra torna a jugar després de tres setmanes

Demà visita al Viladecans, el quart classificat, amb la plantilla al complert

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cristian condueix la pilota en el partit contra el Sant Ildefons.
Cristian condueix la pilota en el partit contra el Sant Ildefons. | J.J.B.
Després de tres setmanes sense fer-ho, l’FC Andorra torna a competir. La suspensió del partit pels fets de l’1 d’octubre a Catalunya i la setmana passada pels compromisos de la selecció absoluta i sub-21, porta a la situació que els tricolors siguin l’equip que menys partits ha disputat, amb només tres. Demà visita a la UD Viladecans, que ocupa el quart lloc.
 
Des del passat 23 de setembre, contra la UE Sant Ildefons, que els tricolors no juguen. I suposa tot un problema. «Fa tres setmanes que no competim, amb l’agreujant que vam tenir una pretemporada amb molts pocs partits», indica el tècnic, Marc Castellsagué, havent disputat fins el moment la meitat d’enfrontaments que els seus rivals. Per a un entrenador que arriba nou, aquestes aturades i no poder comptar amb jugadors perquè es troben amb els combinats nacionals és un problema: «Entenc que per a qualsevol tècnic que vulgui incorporar un nou mètode o estil, o encara que siguin petites diferències, tots aquests talls de competició ens perjudiquen». Des de dimecres que pot comptar amb tota la plantilla i «hem intentat que els jugadors entrin ràpidament en dinàmica de grup i club per afrontar el partit en les millors condicions possibles».
 
Sense tenir la continuïtat desitjada, «els resultats poden ser més dificultosos de treure amb tantes aturades. És una realitat», i a curt termini «el rendiment és més complicat que sigui millor». Demà s’enfronten al quart classificat. «El Viladecans ha incorporat una sèrie de jugadors que l’han de fer aspirar a estar en posicions capdavanteres. No és casualitat que ara estigui en el top 4. Serà un rival molt complicat», indica Castellsagué, que espera un partit «força igualat». Compta amb tota la plantilla disponible.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT