PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Duel de dinàmiques entre el MoraBanc i el Gran Canària

Els andorrans esperen guanyar el primer partit contra un rival que suma ple de triomfs

Per JOAN JOSEP BLASCO

Albicy, al partit de la setmana passada disputat a Múrcia.
Albicy, al partit de la setmana passada disputat a Múrcia. | ACB Photo / J. Bernal
Arrencades del tot oposades les que presenten el BC MoraBanc Andorra i l’Herbalife Gran Canària. Mentre que el conjunt dirigit per Joan Peñarroya ha perdut els quatre partits que han disputat, tres de la Lliga Endesa i un de l’EuroCup, el de Luís Casimiro els han guanyat tots a les mateixes competicions. Demà es troben al Poliesportiu d’Andorra (12.30 hores).
 
Els andorrans no estan trobant la fórmula per aconseguir la primera victòria de la temporada. Reial Madrid, Montakit Fuenlabrada, UCAM Múrcia i Unics Kazan han estat fins ara els seus botxins. Les derrotes s’han produit de diferents maneres, però tenint en comú certes mancances, no només a nivell de joc, sinó també en altres aspectes com l’encert en el tir i el rebot. Per contra, els canaris arriben incommesurables, havent superat a l’ACB al Guipúscoa Basket, Tecnyconta Saragossa i Baskònia, i a l’EuroCup al Zenit de Sant Petersburg.
 
A més, a la competició domèstica presenta el millor atac anotador de la seva història. Als tres primers partits ha anotat 283 punts, convertint-se en el màxim encistellador de la Lliga Endesa en el que va de temporada, amb una mitjana de 94,3 per partit. A més també és el conjunt que més valoració posseeix i qui millor percentatge de triples té, anotant prop de la meitat dels llançaments que fan des de més enllà dels 6,75 metres. El base català de l’Herbalife, Albert Oliver, és el jugador més veterà de la competició. Amb 39 anys està tenint un inici de campionat demolidor amb una mitjana de 15,6 punts, dues assitències i una valoració de 15,6.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT