PUBLICITAT

Viladecans

Victòria per celebrar el 75è aniversari

L’FC Andorra s’imposa al camp del Viladecans, amb un gol en pròpia porteria i sabent mantenir el resultat

Per EL PERIÒDIC

Els jugadors de l'FC Andorra celebren la victòria.
Els jugadors de l'FC Andorra celebren la victòria. | FCA
El dia que complia 75 anys, l’FC Andorra va aconseguir una destacada victòria, imposant-se a domicili a la UD Viladecans (0-1), que permet als de Marc Castellsagué pujar a la onzena posició, tenint en compte que encara té tres partits pendents.
 
El partit va tenir dues parts. La primera va ser local, amb el Viladecans creant ocasions, però sense saber-les definir. I Pol estava segur sota pals quan la direcció dels xuts era la correcta. El porter va demostrar estar atent en una rematada llunyana de Roger per rebutjar l’esfèrica. A la mitja hora Jorba rematava fora. Després del descans el panorama va canviar i els tricolors van mostrar-se més incisius. Tot i així, la primera va ser per al conjunt del Baix Llobregat, amb Pol sortint guanyador d’un u per u amb Martí. 
 
Al 61, a la sortida d’un córner, Emili etzibava un gran cop de cap i el porter va respondre de la mateixa manera evitant el que semblava el primer gol. Quan no va poder-hi fer res va ser al 68. Ludo agafava la pilota a la frontal de l’àrea i el seu xut el desviava arias per canviar la direcció de l’esfèrica i avançar als tricolors. Fins al final els andorrans van saber mantenir el resultat. «Hem sabut patir amb el resultat. Un equip que fos dèbil en defensa aquest partit l’hagués empatat i nosaltres ens hem mostrat molt seriosos», assenyala l’entrenador de l’FC Andorra, Marc Castellsagué.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT