Andorra la Vella

El Lusitans guanya a l’Encamp i agafa el lideratge en solitari

Vallbanc FC Santa Coloma i Inter club Escaldes, que eren primers imbatuts, pateixen la primera derrota

Per EL PERIÒDIC

Jugada del matx entre Lusitans i Encamp.
Jugada del matx entre Lusitans i Encamp. | FAF
Canvis significatius a la classifiació a la Lliga Multisegur Assegurances, perquè els colíders van patir la primera derrota de la temporada, que els va fer perdre la privilegiada posició a mans de l’FC Lusitans.

El Vallbanc FC Santa Coloma es va veure superat al darrer instant per la UE Engordany en un partit intens fins el final. Sosa posava per davant els colomencs fregant el descans. Sebas empatava al 71 i al 84 feia el segon de penal. Al 90 Parra, també de pena màxima, tornava a posar la igualada i al darrer moment Fabio, etzibant un fort xut de fora l’àrea aprofitant un rebuig, donava el triomf als escaldencs. El Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià va imposar-se a un Inter Club Escaldes que es presentava com a colíder. Va vèncer per 2-4 en un partit on els lauredians s’avançaven amb dues dianes, obra de Girau i Roy al primer quart d’hora. Al 21 Reyes retallava diferències i el mateix jugador just abans del descans era expulsat. Tot i jugar amb un menys els escaldencs van empatar al 67 mitjançant Aguilar. Al tram final arribava la victòria del Sant Julià. Al 87 Noah veia porteria i ja al temps de descompte ho feia Nájera.

L’FC Lusitans és el nou líder després d’impoisar-se al Nóbrega Constructora FC Encamp per 2-0. Carlos Gomes obria el marcador al 51 i Vieira acosneguia el segon al 57. La UE  Santa Coloma va obtenir la primera victòria del curs, imposant-se al Penya Encarnada d’Andorra per 0-4. El primer va ser en pròpia porteria i la resta de Bernat, Boris i Rubio.