PUBLICITAT

Sant Julia de Lòria

Cues de fins a 6 km a la frontera del riu Runer

Cues de fins a 6 km a la frontera del riu Runer

Per Mireia Aguilar

Retenció de vehicles.
Retenció de vehicles. | Alex Lara
Fins a sis quilòmetres de retencions es van registrar ahir amb motiu de la sortida del país per la frontera del riu Runer. En la seva majoria, es tractava de vehicles espanyols arribats al Principat amb motiu del cap de setmana llarg del que van gaudir molts treballadors a Espanya. 
 
El punt àlgid de les cues va ser a les 13 hores, tot i que les retencions van començar a les 11 del matí, amb cues de tres quilòmetres, i es van allargar fins a les 8 del vespre. A la frontera francesa hi va haver cues de fins a dos quilòmetres en el moment de més afluència de vehicles, que va ser entre les 15.45 i les 17.45 hores. 
 
Segons les dades facilitades pel servei de Mobilitat, fins al dissabte van ingressar al país per la frontera hispano-andorrana 32.977 vehicles i n’havien sortit 32.010. Per tant, encara hi havia prop de 1.000 vehicles per sortir durant el dia d’ahir, sense comptar els que van arribar al país per passar només el diumenge. 
 
La previsió efectuada pel servei de mobilitat respecte dels ingressos al país aquest cap de setmana no ha variat gaire respecte de la realitat, tot i que s’esperaven lleugerament menys vehicles i una sortida del país menys esglaonada del que ha sigut finalment, ja que moltes persones (12.129 vehicles) van avançar la tornada a dissabte. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT