PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Entregat un home que va abusar de la seva filla

L’interessat estava buscat per complir una condemna penal de 14 anys i sis mesos per un delicte contra la llibertat sexual

Per EL PERIÒDIC

La policia va procedir ahir a l’extradició d’un resident espanyol en situació de recerca per la Interpol. Es tracta d’un ciutadà de nacionalitat espanyola resident al Principat de 46 anys d’edat que es trobava ingressat al Centre Penitenciari en presó provisional.
 
L’interessat estava buscat per la Interpol per complir una condemna penal de 14 anys i sis mesos per un delicte contra la llibertat sexual. El passat mes d’abril, efectius de la policia, seguint instruccions de la Fiscalia General, van procedir a la seva detenció en relació a la reclamació internacional emesa per l’Audiència Nacional de Madrid (Espanya).
 
Els agents andorrans el van traslladar ahir fins a la frontera, des d’on la policia espanyola el va custodiat fins la presó de Ponent, a Lleida, perquè passés a disposició de l’Audiència Nacional. L’interessat es va oposar des d’un principi a ser extradit. Però finalment, per decisió del Tribunal de Corts, el Tribunal Superior i el mateix Govern, es va procedir a l’extradició de dit fugitiu a Espanya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT